top of page

Florence op de Fiets

E-Bike tour in de Chianti

Elke woensdag ochtend vertrekken we met max 8 pers. door  de Chianti streek, langs de wijn -en olijfgaarden op weg naar de Badia di Passignano een prachtig kloooster gelegen in het hartje van de Chianti . Wenst u meer informatie  ? Aarzel niet en stuur ons een email.

e-bike Tour

In samenwerking met “On The Road in Chianti” organiseren wij fietstours op e-bikes door het Chiantigebied. Indien gewenst kunnen we pauzeren voor een lunch, wijn-, olijfolie- of kaasdegustatie. Wij kunnen u met de fietsen bij uw vakantiebestemming komen ophalen.

Florence op de Fiets

boottocht

Ontdek Florence eens vanuit een nieuw perspectief! Vanaf het water ziet de stad er heel anders uit en ben je eventjes weg uit de drukte. Al varend vertelt de gids over wat er allemaal te zien is en over de invloed van de rivier op de stad; de Arno als inkomstenbron en de Arno als grote vernieler. We varen op een authentieke boot van de Renaioli, de historische baggeraars, die het zand uit de Arno haalden voor de bouw van de Florentijnse Palazzi. Misschien ontkurken we ook nog een flesje op de boot?

bottom of page