top of page
nieuwe tours
IMG-2007_edited.jpg

Florence op de Fiets

nieuwe tours!

In 2023 starten we met iets nieuws!! Naast onze aansluittours op de fiets organiseren we nu ook aansluittours te voet. Als eersten in Firenze bieden we een Nederlandstalige aansluittour in het wereldberoemde Uffizi Museum èn een originele sneukeltour* in het gezellige Oltrarno.

sneukelen: snoepen, smikkelen, peuzelen, smullen

sneukel tour
IMG-1726.JPG

Florence op de Fiets

sneukel tour

Ontdek samen met onze gids de gezellige Oltrarno, weg van het hectische stadscentrum. Al wandelend gaan we van vinaio, naar panificcio, naar alimentare, naar pizzoccheria om de locale stuzzicchini te proeven en een kleine brindisi te doen. Salute! De tour vertrekt in juli en augustus op elke dinsdag en donderdagmiddag om 17 uur.

Uffizi Tour
IMG-2568.jpg

Florence op de Fiets

uffizi tour

Een bezoek aan de Galleria degli Uffizi is eigenlijk een must en onder begeleiding van een van onze ervaren, Nederlandstalige gidsen, haalt u er het meeste uit. Boek onze exclusieve Nederlandstalige aanlsuittour. Onze groepen zijn nooit groter dan 9 personen. Wij laten u de belangrijkste meesterwerken zien en wijzen u op details, vertellen u anecdotes over bijvoorbeeld het gebouw en de familie de'Medici. De tour eindigt in het museum zelf, u kunt naderhand net zo lang als u wilt het bezoek op eigen gelegendheid voortzetten. 

De Uffizi aansluittour vertrekt elke woensdag en zaterdagmiddag om 15:00 uur en kost voor volwassenen 69€ pp (inclusief museumticket, reserveringskosten,  audiosysteem en onze gediplomeerde gids)

bottom of page