top of page

Florence op de Fiets

op de fiets

Met de uitleg van één van onze Nederlandstalige officiëel erkende gidsen krijgt u inzicht in de geschiedenis, de architectuur en de gewoontes van de stad en haar inwoners. Naast rondleidingen door de stad kunt u ook kiezen voor een begeleide fietstour door het Toscaanse landschap. Zie hieronder de verschillende mogelijkheden.

Het is heerlijk fietsen in Florence. De stad is omgeven door heuvels en het vrij kleine stadscentrum heeft een hoogteverschil van maar 40 meter. Prima te doen met een gewone standaardfiets zonder versnellingen. Wilt u de heuvels in? Dan raden wij een citybike met versnellingen aan.

Florence op de Fiets

Klassieke Tour

Wij organiseren bijna dagelijks een 3 uur durende aansluittour. Onder leiding van een Nederlands sprekende gediplomeerde gids fietst u, afgewisseld met verschillende stops, langs de belangrijkste hoogtepunten van de stad. Deze tour is voor alle leeftijden; het vereist geen bijzondere lichamelijke conditie. 

Klassieke Tour

Florence op de Fiets

Privé Tour

Gaat uw voorkeur uit naar een rondleiding met uw eigen gezelschap, aangepast aan uw tempo en persoonlijke interesse? Kies dan voor de Privè Tour. Tijdens de tour kunnen we van de fiets afstappen voor een museum-, tuin- of ‘bottega’ bezoek. We kunnen ook tijd maken voor een cappuccino, gelato of een degustatie.

Prive Tour

Florence op de Fiets

groeps tours

Schoolreis of personeelstrip? Vrienden- of familiegroep? Wij hebben ruime ervaring met groepen. Voor grote groepen werken we met meerdere gidsen, die allemaal Nederlandssprekend, bevoegd en flexibel zijn. Voor scholen kunnen onze gidsen altijd inhaken op thema's of speciale aandachtsgebieden. 

Scholen en Incentives
bottom of page