top of page

Florence op de Fiets

op de fiets

Met de uitleg van één van onze Nederlandstalige officiëel erkende gidsen krijgt u inzicht in de geschiedenis, de architectuur en de gewoontes van de stad en haar inwoners. Naast rondleidingen door de stad kunt u ook kiezen voor een begeleide fietstour door het Toscaanse landschap. Zie hieronder de verschillende mogelijkheden.

Het is heerlijk fietsen in Florence. De stad is omgeven door heuvels en het vrij kleine stadscentrum heeft een hoogteverschil van maar 40 meter. Prima te doen met een gewone standaardfiets zonder versnellingen. Wilt u de heuvels in? Dan raden wij een citybike met versnellingen aan.

Florence op de Fiets

Klassieke Tour

Wij organiseren dagelijks een 3 uur durende tour waar iedereen bij kan aansluiten. Onder leiding van een Nederlands sprekende gediplomeerde gids fietsen we, afgewisseld met verschillende stops, langs de belangrijkste hoogtepunten van de stad. Deze tour is voor alle leeftijden; het vereist geen bijzondere lichamelijke conditie. Vertrek om 9:45 of voor de middagtour om 15:45 uur. De tour kost 45,50€ pp (inclusief fietshuur en gids en evt. audiosysteem). Voor kinderen onder de 16 jaar kost deze tour 35€. Kinderfietsen, kinderzitjes zijn beschikbaar.

Klassieke Tour

Florence op de Fiets

Privé Tour

Gaat uw voorkeur uit naar een rondleiding met uw eigen gezelschap, aangepast aan uw tempo en persoonlijke interesse? Kies dan voor de Privè Tour. Tijdens de tour kunnen we van de fiets afstappen voor een museum-, tuin- of ‘bottega’ bezoek. We kunnen ook tijd maken voor een cappuccino, gelato of een degustatie. Het leuke van de privé tour is dat we niet aan een vast programma zijn gebonden.

Privé Tour

Florence op de Fiets

groeps tours

Schoolreis of personeelstrip? Vrienden- of familiegroep? Wij hebben ruime ervaring met groepen. Voor grote groepen werken we met meerdere gidsen, die allemaal Nederlandssprekend, bevoegd en flexibel zijn. Voor scholen kunnen onze gidsen altijd inhaken op thema's of speciale aandachtsgebieden. 

Groeps Tours
bottom of page