top of page

Florence op de Fiets

te voet

Florence op de Fiets biedt wandelingen en rondleidingen aan waarbij onderwerpen aan bod kunnen komen zoals de geschiedenis van de stad, kunst en cultuur, en  beroemde Florentijnen zoals Michelangelo, Dante en Machiavelli.

Wij verzorgen stadswandelingen, maar voor wie iets bijzonders wil en misschien wat exclusiever, kunnen we ook  deuren van Palazzi openen die voor veel mensen gesloten blijven.  Samen met u kunnen wij een programma op maat uitschrijven.

Zie hieronder enkele voorstellen van onze stadswandelingen:

Florence op de Fiets

Niet te missen

Hoe is Florence ontstaan? Hoe groot was de stad bij de stichting? Hoe zag de stad er uit in de Middeleeuwen? Waarom is Florence de bakermat van de Renaissance?Wat zijn de stadsvernieuwingen ter ere van Firenze Capitale. Wat is er tijdens de Tweede Wereldoorlog met Florence gebeurd? De grote overstroming van 1966.
Dit zijn allemaal thema's die bij onze stadswandeling aan bod kunnen komen. 
Wij zorgen er voor dat je een heel goed idee van de stad krijgt in 2 uur zonder iets te missen!

 

Niet te missen

Florence op de Fiets

Uffizi hoogtepunten

Een bezoek aan de Galleria degli Uffizi is eigenlijk een must en onder begeleiding van een van onze ervaren, Nederlandstalige gidsen, haalt u er het meeste uit. Boek onze exclusieve Nederlandstalige aanlsuittour. Onze groepen zijn nooit groter dan 9 personen. Wij laten u de belangrijkste meesterwerken zien en wijzen u op details, vertellen u anecdotes over bijvoorbeeld het gebouw en de familie de'Medici. De tour eindigt in het museum zelf, u kunt naderhand net zo lang als u wilt het bezoek op eigen gelegendheid voortzetten. 

De Uffizi aansluittour vertrekt elke woensdag en zaterdagmiddag om 15:00 uur, duurt 2 uur en kost voor volwassenen 69€ pp (inclusief museumticket, reserveringskosten,  audiosysteem en onze gediplomeerde gids)

Uffizi Hoogtepunten
bottom of page